Ilva - izcila mērniecībā ar bagātu pieredzi kadastrālā un topogrāfisko uzmērījumu jomā

Ilva Beinaroviča ir SIA “METRUM” komandas dalībniece kopš 2006. gada, sākotnēji kā Talsu biroja vadītāja. Viņa ar aizrautību izveidoja veiksmīgu reģionālo biroju un izcili profesionālu komandu, nodrošinot augstas kvalitātes pakalpojumus. Kopš 2015. gada Ilva rūpējas par Mērniecības nozares attīstību visā uzņēmumā, veicinot izaugsmi un inovācijas visās 13 reģionālajās filiālēs.

Profesionālā pieredze

Ilva ir īsta mērniecības meistare, kura ar lielu rūpību un precizitāti veic savu darbu. Viņas talants un prasmes izpaužas dažādu projektu vadībā, sākot no privātpersonu īpašumu mērīšanas līdz valsts nozīmes projektiem. Ilvas mērniecības zināšanas un pieredze padara viņu par uzticamu partneri gan individuāliem klientiem, gan lielām korporācijām, gan arī valsts iestādēm. Viņa spēj atrisināt sarežģītus mērniecības uzdevumus un nodrošināt, ka katrs projekts tiek izpildīts ar augstākajiem standartiem.

Šobrīd Ilva aktīvi strādā pie Eiropas Dzelzceļa līniju mērniecības darbiem. Kopš 2006. gada METRUM mērniecības nozarē ir veikti mērījumi aptuveni 1 700 000 hektāru platībā un aptuveni 50 000 topogrāfisko uzmērījumu.

Viņas pieredze spīd cauri ikvienam projektam, ko īsteno METRUM, veicot mērniecību:

  • Latvijas Valsts mežu plašajās teritorijās,
  • Latvijas Valsts ceļu tīklā,
  • Valsts Privatizācijas aģentūras īpašumos,
  • Valsts Nodrošinājuma aģentūras projektos,
  • Daudzu pašvaldību un citu nozīmīgu klientu zemes īpašumos.

Ieguldījums izglītībā

Papildus profesionālajam darbam, Ilva ir arī dedzīga mērniecības nozares popularizētāja un izglītotāja. Viņa ne tikai nodarbojas ar mērniecības projektiem, bet arī aktīvi iesaistās jauno speciālistu veidošanā un iedvesmo jauniešus izvēlēties šo aizraujošo profesiju. Ilva regulāri piedalās Karjeras dienu projektos Latvijas augstskolās un skolās, stāstot par mērniecības nozīmi un iespējām. Viņa arī līdzdarbojas jauniešu Uzņēmējdarbības un Biznesa attīstības programmās, sniedzot vērtīgas zināšanas un padomus nākamajiem uzņēmējiem.

Ar Ilvas aktīvu līdzdalību “METRUM” ir veicinājis ciešu sadarbību ar Latvijas Biozinātņu un Tehnoloģiju universitāti, Rīgas Tehnisko universitāti un Jelgavas Tehnikumu, nodrošinot, ka jaunie speciālisti saņem vislabāko izglītību un praktisko pieredzi.

Kopš 2020. gada Ilva Beinaroviča pārstāv uzņēmumu “METRUM” Talsu Komersantu klubā, kur viņa aktīvi iesaistās Talsu novada uzņēmējdarbības vides uzlabošanā un mērniecības profesijas popularizēšanā. Viņas entuziasms un aizrautība iedvesmo ne tikai jaunos speciālistus, bet arī visus, kas satiekas ar viņas darbu un pieredzi.

Ilva Beinaroviča
Ilva par savu darbu:

“Ir patiesi brīnišķīgi būt daļai no SIA “METRUM” kopš tā dibināšanas un redzēt, kā mūsu komanda aug un attīstās. Esmu lepna, ka varu būt viens no attīstības virzītājiem un strādāt kopā ar kolēģiem, kuri savu profesionālo ceļu uzņēmumā sākuši jau 2006. gadā. Katru dienu piedzīvoju izaicinājumus un gandarījumu, piesaistot jaunus talantus mūsu komandai, iepazīstinot viņus ar mūsu uzņēmuma vērtībām un augstajiem standartiem.

Lepojos strādāt kopā ar izciliem nozares profesionāļiem, kopīgi pilnveidojot savas prasmes un zināšanas. Ir lieliska sajūta zināt, ka mūsu kopīgais darbs palīdz valstij un Latvijas uzņēmējiem, veicinot īpašumtiesību procesu sakārtošanu un nodrošinot veiksmīgu attīstību.

Esmu radoša personība ar strukturētu un profesionālu pieeju darbam. Šo īpašību kopums ļauj man nezaudēt degsmi un vienmēr tiekties pēc jauniem izaicinājumiem un sasniegumiem gan uzņēmumā, gan nozarē. Ikdienas darbā un projektos es atrodu prieku un piepildījumu, kas mani motivē turpināt strādāt un augt kopā ar METRUM.”

contact information in QR code

Ilva Beinaroviča

Mērniecības nozares vadītāja

+371 27065082,

ilva.beinarovica@metrum.lv
www.metrum.lv

Scroll to Top