“Latio” piedalās pasaules prestižākajā nekustamā īpašuma forumā

Dalīties sociālajos tīklos:

Latio šajā izstādē regulāri piedalās jau vairāk nekā desmit gadus. Izstādes laikā notiek desmitiem tikšanās ar potenciāliem investoriem, bet stendu kopumā apmeklē vairāki tūkstoši interesentu.
“Strādājot starptautiskajā tirgū mums ir svarīgi piesaistīt globālu investoru uzmanību un iegūt nozīmīgus sadarbības partnerus. MIPIM 2015 mēs akcentējam Latio grupas uzņēmumu priekšrocības- esam gatavi apkalpot investorus neatkarīgi no darbības profila un reģionālās izcelsmes, jo spējam piedāvāt pilna spektra nekustamā īpašuma jomas pakalpojumus, sākot no objekta izpētes un analīzes, beidzot ar iegādi, attīstības plāna izstrādi un projekta realizāciju,” vērtē Latio valdes priekšsēdētājs Edgars Šīns.
Divdesmit sesto reizi pulcēs ievērojamākos pasaules nekustamo īpašumu tirgus dalībniekus – sākot no teritoriju attīstības koncepciju izstrādātājiem līdz pat investoriem un projektu lietotājiem.
Šī gada foruma galvenā tēma būs digitālā laikmeta ietekme uz nekustamo īpašumu tirgu un tā dalībniekiem. Lai arī salīdzinot ar citām jomām, piemēram, izklaidi, komunikācijām vai finansēm, nekustamo īpašumu nozare šajā ziņā ir tikai ceļa sākumā, tomēr nozares spēlētājiem ir jāmeklē veidi kā pielāgoties valdošajām sabiedrības tendencēm, tiek uzskatīts par lielāko, autoritatīvāko un reprezentablāko investīciju forumu pasaulē, kā ietvaros tiek akcentēti svarīgākie notikumi nekustamo īpašumu, arhitektūras un būvniecības jomā. Foruma ietvaros labākajiem projektiem un objektiem desmit dažādās kategorijās tiks pasniegtas gadskārtējās forumu apmeklē apmēram 21 tūkstotis individuālo dalībnieku, 2200 kompānijas, 4500 investoru, 3200 nozares uzņēmumu vadītāju, 370 politisko lēmumpieņēmēju, kā arī 430 žurnālistu. Kopumā izstādē ir pārstāvētas 93 valstis. Forums notiek kopš 1991.gada.Latio materiāls Rīgas kopīgā bukletā.

Uzturam kontaktus

Vairāk jaunumu

Scroll to Top