“METRUM” sāk sniegt mērniecības pakalpojumus Gruzijā

Dalīties sociālajos tīklos:

“Uzņēmums darbību sāk laikā, kad Gruzijā tiek īstenota apjomīga zemes īpašumu sakārtošanas kampaņa – ar daļēju valsts atbalstu īpašniekiem ir iespēja veikt zemes robežu kadastrālo uzmērīšanu. Latvijas lielākā mērniecības uzņēmuma “METRUM” lielā pieredze un tehnoloģiskās iespējas ļaus piedāvāt Gruzijas tirgus prasībām atbilstošus, kvalitatīvus un konkurētspējīgus pakalpojumus,” norāda SIA “METRUM” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Trukšāns.
Tuvākā gada laikā “METRUM Georgia” plāno attīstīt no gaisa iegūstamo datu veidotus pakalpojumus, kas Gruzijas kalnainajā vidē ir īpaši svarīgi, kā arī attīstīt ar ēku inventarizāciju saistītus pakalpojumus.

Gruzija atrodas Eiropas austrumos Kaukāza kalnu dienvidu pusē blakus Melnajai jūrai. Valsts robežojas ar Krieviju, Azerbaidžānu, Armēniju un Turciju. Gruzija ir mazliet lielāka par Latviju – 67 900 kvadrātkilometri, bet iedzīvotāju skaits (neskaitot okupētās Abhāzijas un Dienvidosetijas teritorijas) pārsniedz 3,7 miljonus.
SIA “METRUM” Latvijā ir 15 biroji, kā arī mobilās vienības, kas ļauj sniegt pakalpojumus visās valsts pilsētās un novados. Uzņēmums nodarbina aptuveni 130 darbinieku un darbojas saskaņā ar ISO 9001:2008 kvalitātes standartiem. SIA “METRUM” ir dibināts 2005.gadā un ir pilna spektra nekustamo īpašumu pakalpojumu sniedzēja “Latio” grupas uzņēmums.

Uzturam kontaktus

Vairāk jaunumu

Scroll to Top